Kofanger reparation
​Med teknologi genskabes alle farver og strukturer så skadestedet i de fleste tilfælde bliver helt usynlige. Det åbner mulighed for at udføre reparationer på dele, der uden den teknologi ville være blevet kasseret.
Stenslag
Kvalitetsrepationer på laminerede autoruder. Teknologien giver mulighed for at forsegle ruden, genskabe rudens oprindelige styrke, gør frontruden optisk klar overalt, og den forhindrer brudstedet i senere at blive svagt punkt.
Plast, vinyl og læder
Instrument bord reparation. Med teknologi genskabes alle farver og strukturer så skadestedet i de fleste tilfælde bliver helt usynlige. Det åbner mulighed for at udføre reparationer på dele, der uden den teknologi ville være blevet kasseret.
Indfarvning
Det helt komplette indfarvningssystem til læder, stoffer, vinyl, plastik og glasfiber i det hele taget alle bløde, hårde og flexible materialer. Alle farver og glans opnår en vedhæftning der gør dette system undværlig for reparatører der arbejder med plastreperationer, vedligeholdelsesjob på møbler, biler, lastbiler mv.
Stof og velour
Med dette stof og velour-system, er det muligt ar reparere med en finish og kvalitet, der vækker opsigt. Som standard leveres 40 forskellige uv- farver der kan mixed indbydes så grundfarven remmes perfekt. Efter følgende påmales nister og mønster. Efterfølgende imprægneres opgaven så den er modstandsdygtig overfor fremtidlig slitage.